e-knjige

ponedjeljak, 29.07.2013.

Eckardt Tolle

Eckardt Tolle - Moć sadašnjeg trenutka

Da bismo se upustili u putovanje sa ovom knjigom, za sobom moramo ostaviti analitički um i njegovo lažno stvoreno ja, odnosno naš ego. Na to izazovno putovanje, Eckhart Tolle vodi nas jednostavnim i razumljivim jezikom kroz pitanja i odgovore. Ako smo sposobni biti potpuno prisutni u Sadašnjem trenutku i sve činiti u sadašnjosti, ako smo sposobni osjetiti stvarnost takvih pojava kao što su unutarnje tjelo, predaja, opuštanje, otvorit ćemo se preobražavajućem iskustvu Moći sadašnjeg trenutka.

Eckhart Tolle - Nova zemlja

Eckhart Tolle je autor bestselera “Moć sadašnjeg trenutka" (koja je prevedena na trideset tri jezika) i "Nova Zemlja", koje se ubrajaju među najutjecajnije duhovne knjige našega doba.
"Nova Zemlja : Osvješćivanje životne svrhe", Tolleova je najnovija knjiga koju su čitatelji mogli upoznati preko specijalnog online projekta kojeg je u sklopu svog knjiškog kluba organizirala Oprah Winfrey.

Eckhart Tolle - Govor tišine

»Govor tišine« je novi dragulj autora bestselera »Moć sadašnjeg
trenutka« i »Nova Zemlja«!
Suština Tolleovog učenja je vrlo jednostavna - ako se spojimo sa svojom unutarnjom tišinom, moći ćemo postojati onkraj naših prezaposlenih umova i spojiti se sa svojim izvorom, čistim postojanjem; moći ćemo doista biti prisutni u sadašnjem trenutku! Sa svojim iznimnim ranijim knjigama »Moć sadašnjeg trenutka« i »Nova Zemlja«, Tolle je dotaknuo milijune ljudi širom svijeta, objašnjavajući jednako duboko kao i jednostavno kako postići trajan mir. Za razliku od brojnih novokomponiranih duhovnih tehnika koje nude instant-rješenja, Tolle poziva na temeljit i predan odnos prema sebi jer mi kao najbogatija bića ovog svemira zaslužujemo vrhunski život!
Tolle je jedan od rijetkih istinskih suvremenih učitelja koji nas zaista približavaju tom svetom cilju.



download - sve knjige:
Eckhart Tolle - sve knjige

29.07.2013. u 22:26 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara