e-knjige

četvrtak, 27.06.2013.

Charlie Fletcher

Charlie Fletcher - Kameno srce

Kada George nehotice odlomi komadić malog kamenog zmaja koji se nalazi na zgradi Prirodoslovnog muzeja, nađe se odjednom uronjen u svijet koji ne razumije; nagnan je u paničnu utrku za preživljavanjem u gradu u kojem se oživjele skulpture i kameni kipovi bore, gdje je nemoguće znati kome vjerovati i gdje ništa nije onako kako se čini. Ovaj prvi dio uzbudljive trilogije Charlieja Fletchera uvodi vas u pustolovinu i u fascinantan i autentičan prostor Grada Londona koji više nikada nećete doživljavati na isti način.
Kameno srce je knjiga u kojoj iza svakog ugla čeka iznenađenje! Nećete je moći ispustiti iz ruku do samog kraja. A onda ćete poželjeti saznati što se događa u sljedećem nastavku.

Charlie Fletcher - Željezna ruka

Vremešnik, Rječnik, Kraljica Boadiceja, Crni Fratar, Ariel, Mala Tragedija, Zmaj iz Temple Bara, vodoriga po imenu Cjevčuga, Kraljica Amerike, sablasni Minotaur, sestre Sfinge i brojni vojnici i državnici od bronce i kamena sudjeluju u neobičnoj i fantastičnoj bitci za London u drugom nastavku slavne trilogije Charlia Fletchera.

Charlie Fletcher - Srebrni jezik

U Srebrnom jeziku, zadnjem dijelu trilogije Charlieja Fletchera, i posljednji znaci života u Londonu jenjaju pod snježnim pokrivačem. Nad grad se prevlači gusta i neprobojna magla koja ne naviješta dobro – iza njezina plašta grupiraju se bića u koje se uvlači ledena tama Zla, na čelu s glavnim zlikovcem, besmrtnim čovjekom po imenu Hodač.
Kroz tu pustoš probijaju se dječak George i njegova suputnica Edie, djevojčica s darom vidovitosti, a prate ih Topnik, kip iz Prvog svjetskog rata, drevna britanska Kraljica Boadiceja sa svojim kćerima, zlatokosa leteća djeva Ariel, kralj Rikard Lavljeg Srca i drugi zrcalnici. Ipak, i dječak i djevojčica morat će sami pronaći ključ svojih sudbina: na Georgeu je da zaustavi rat, a na Edie da otkrije tajnu svoje prošlosti sijevke.
Vremešnik, Rječnik, Kraljica Boadiceja, Crni Fratar, Ariel, Mala Tragedija, Zmaj iz Temple Bara, vodoriga po imenu Cjevčuga, Kraljica Amerike, sablasni Minotaur, sestre Sfinge i brojni vojnici i državnici od bronce i kamena sudjeluju u neobičnoj i fantastičnoj bitci za London.



download - sve knjige:
Charlie Fletcher - sve knjige

27.06.2013. u 19:57 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Travanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (6)
Siječanj 2014 (3)
Prosinac 2013 (1)
Studeni 2013 (3)
Kolovoz 2013 (8)
Srpanj 2013 (20)
Lipanj 2013 (30)
Svibanj 2013 (22)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga


E-knjiga ili elektronička knjiga (eng. e-book) je elektronički (digitalni) ekvivalent tiskanoj knjizi. E-knjiga može sadržavati i online časopise i digitalne knjige napravljene da budu slušane kao audio knjige. E-knjige su tehnologija koja se rapidno razvija i mijenja. Neke e-knjige se proizvode simultano s proizvodnjom tiskanih knjiga, iako se u mnogo slučajeva kasnije stavljaju u prodaju. Često se e-knjige proizvode nakon što su knjige već tiskane, obično skenirajem (Robotic Scanners), a ponekad se tekst unosi tipkovnicom.

Linkovi


PREPORUKA za čitanje

Dvojac bez kormilara